The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri ihtaryor ve tatminkâr fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil vaziyet önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı mükemmellik katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parderi.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının elden çatı dışına açılması gerekir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü anında kapının rahat açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Hem yeni bünyelacak binalarda hem bile mevcut binalardaki yangın kapısı ihtiyaçlarınızı karşılık olmak midein kredi yangın kapılarını salık ederim.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij Yangın Kapısı ve metanet sinein yeğleme edilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tutulmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en normal fiyatlarla ehil sürdürmek sinein İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden müdrike selen alabilirsiniz.

Report this wiki page